Με ιδιαίτερη χαρά και περηφάνια, θα θέλαμε να συγχαρούμε τους αθλητές του Εφηβικού Τμήματος Basketball, που μετά από σκληρή δουλειά, αφοσίωση και ομαδικό πνεύμα, και αφού πρώτα κατέκτησαν πανάξια το πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΚΕΜ αήττητοι στην τελική φάση, έφτασαν στις 16 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στα προκριματικά του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Σε αυτή τη φάση η οποία διεξήχθη στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης το τριήμερο 26-28 Απριλίου κατέκτησαν τη δεύτερη θέση, πετυχαίνοντας δύο νίκες στους τρεις αγώνες που έδωσαν με τις αντίστοιχες πρωταθλήτριες των άλλων ενώσεων, παίζοντας εξαιρετικό μπάσκετ αλλά δυστυχώς έχασαν την πρόκριση, η οποία κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Αυτή η σπουδαία επιτυχία αποτελεί επιστέγασμα των προσπαθειών όλων των μελών αυτής της ομάδας, από τους αθλητές και τον προπονητή, έως τη διοίκηση και τους γονείς. Η αστείρευτη ενέργεια, το πάθος και η αφοσίωση στο άθλημα και τις αρχές του ευ αγωνίζεσθαι, λειτούργησαν ως κινητήρια δύναμη, οδηγώντας σε αξιοσημείωτες νίκες και σε μια πορεία γεμάτη συγκινήσεις, έντονα συναισθήματα και μόνο περηφάνια.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές, τον προπονητή και το επιτελείο του για την άψογη πορεία τους, τον επαγγελματισμό τους και την ωριμότητα τους!

Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχία αυτή, δίνοντας μας δύναμη να συνεχίσουμε στο μέλλον.

Ας συνεχίσουμε με το ίδιο πάθος και αφοσίωση, χαράσσοντας νέες διακρίσεις και γράφοντας λαμπρές σελίδες στην ιστορία του τμήματος!

Και μη ξεχνάτε: Αυτή είναι η μεγαλύτερη επιτυχία σας, μέχρι την επόμενη!