Το τμήμα γυναικείου Handball του ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον coach   Ταρινίδη Αλέξανδρο!

Ο έμπειρος τεχνικός μας ήδη διανύει την 7η του χρονιά στο σύλλογο μας και έχει προσφέρει τα μέγιστα στην μέχρι τώρα πορεία του!
Η συνεργασία μας ξεκίνησε το 2015 και συνεχίστηκε μέχρι το 2020. Κατόπιν είχαμε μια διακοπή δύο  χρόνων και ξαναξεκίνησε  το 2022 ίσως στην πιο δύσκολη στιγμή για το τμήμα του συλλόγου το οποίο βρέθηκε στην Α2 Εθνική κατηγορία. Με την καθοδήγηση του επανήλθε στην κατηγορία που ανήκει και συνεχίζουμε την άψογη συνεργασία μας.  Ο coach θα αναλάβει το γυναικείο τμήμα καθώς και τα τμήματα Νεανίδων και Κορασίδων,   ενώ θα λειτουργεί και ως σύμβουλος στα τμήματα  Παγκορασίδων Α΄, Παγκορασίδων Β’  και στις Ακαδημίες.

Ελπίζουμε ότι η αγαστή συνεργασία μας θα είναι το ίδιο ακέραια και την επόμενη αθλητική χρονιά και ευχόμαστε στον coach και στις αθλήτριες του υγεία, κατανόηση και δύναμη ώστε να ανεβάσουμε τον ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ακόμη πιο ψηλά!